Penyusuan Ibu Bekerja


Cadangan Penyusuan Ibu Bekerja 

Cara menyusu yang popular yang membantu para ibu. 

Shaina shop euphoria set picture

1) Set Eu Four Pack (Vitamin Asas Penyusuan dengan Kalsium)

Sesuai untuk ibu yang mengalami kekurangan susu ketika haid. Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, dan Kalsium, Alternatif kepada Set B untuk ibu yang bermasalah dengan Alfalfa. Sesuai untuk ibu yang 
alah kepada laktosa (susu) dan tidak minum susu. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D serta mineral lain.

Dapatkan Ostematrix untuk bulan ini (April 2014) dengan tawaran pembelian 6 botol dapat percuma satu botol percuma yang bernilai RM 61 dan keahlian percuma
2) SET B

Untuk ibu tiada masalah penyusuan. Set ini bertindak untuk memperkayakan susu ibu dengan zat dan nutrisi. Kandungan dalam Set B ialah ? 
Vitalea with iron formulaVitamin BVitamin C dan Alfalfa. Set B ini memang khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vitamin C bertindak dan memfokuskan pada  sistem imun, Vitalea adalah bertujuan untuk merangsang pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh, manakala Alfalfa berfungsi sebagai perangsang demi membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu di samping membantu mengurangkan masalah eczema (alahan) sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.

3) SET E

Set E adalah dikahskan kepada ibu yang mempunyai kekangan untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D. Siapa yang perlu set E? 
Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set E ini membantu si ibu  supaya cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk membantu menguatkan tulang bayi serta pembentukan gigi. Walaubagaimanapun, saya mencadangkan Set B + ESP juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat dan sesuai juga kepada ibu yang mempunyai bayi yang kerap lapar.

4) SET TRIPPLE M (3M) - LARIS!! 

Set ini mengandungi Set B ,ESP dan Ostematrix. Siapa yang perlukan set ini?
* Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan
* Si ibu yang menyimpan stok
* Si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam
* Si ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.

* Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walaupun telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3 Liter sehari. Maka set ini membantu membaiki kekurangan atau lohong zat yang diperlukan.


Jika berminat untuk mendapatkannya, boleh hubungi kami untuk konsultasi & harga istimewa: :

Vitamin Harian
SID : 1080263 
 PM: http://www.facebook.com/messages/Nurrul-Vitamin-Shope 
 Blog: www.vitaminharian.com
 Email: admin@vitaminharian.com 
 Call/SMS/WhatsApp: 012-5315957 / 017-2678902
 COD Area: Ipoh & Batu Gajah