Jenama Yang Boleh Mengubah Kehidupan Anda

Apa yang anda tahu mengenai Shaklee ?
Shaklee adalah Ketulenan, Keberkesanan, Prestasi, Bukti dan Handal

Ketulenan (Semua yang anda perlukan)
Ia berdasarkan pengalaman yang tiada jalan pintas bagi Kualiti. Shaklee tidak pernah mengambil mudah dalam menghasilkan suplemennya. Sebelum sesuatu suplemen di hasilkan, ianya melalui proses kawalan penilaian industri yang amat ketat, malah ianya melebihi piawaian yang ditetapkan oleh United States Pharmacopeia (USP)

Keberkesanan ( dijamin dengan formulasi yang unggul)
Pakar sainstis Shaklee mencari sumber asli yang terbaik, paling tulen dan berkesan di seluruh pelusuk dunia. Namun, Shaklee terlebih dahulu memperuntukkan masa yang lama secara komprehensif menyemak bahan rujukan saintifik mengenai bahan-bahan baru dan menjalankan kajian sendiri dalam mengesahkan kemujaraban dan keberkesanan sumber yang dipilih.

Prestasi (penyerapan yang terbukti secara klinikal)
Kajian Pengambilan OsteMatrix menghasilkan hubungan statistik peningkatan paras kalsium dalam darah yang dikira dalam masa lebih 12 jam. Untuk tubuh menggunakan kalsium bagi membina dan memelihara tulang yang kuat, kalsium perlu diserap terlebih dahulu.

Bukti (kajian klinikan Saintifik terkukuh)
Pengguna makanan tambahan Shaklee dalam jangkamasa panjang menunjukkan pengguna memiliki kesihatan yanh lebih baik*.
33% tahap trigliserida lebih rendah
11% nisbah jumlah kolestrol lebih rendah berbanding koleatrol HDL
36% kandungan homosiatein yang lebih rendah
60% kandungan protein C-reaktif yang lebih rendah.

*berbanding dengan pengguna yang tidak mengambil supplemen lansung

Handal (membantu pencapaian manusia yang luar biasa)
Dalam 1993, Shaklee membangunkan AstroAde untuk program NASA Space Shuttle. Minuman formulasi penghidratan semula yang unik ini masih digunakan oleh angkasawan-angkasawan Shuttle sehingga kini.
Produk Shaklee telah terbukti oleh para atlet bertaraf dunia yang telah memenangi lebih daripada 100 pingat emas, perak dan gangsa. Dan ianya mempunya bukti yang paling ketara selain itu ialah dalam 20 juta orang yang sama seperti anda, telah memiliki kesihatan yang lebih baik, lebih produktif kerana wujudnya Shaklee.