VIVIX SHAKLEE TERBAIK UNTUKMU

KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE

Apa itu Vivix dan kelebihan Vivix ??

Vivix™ ialah Minuman campuran botani ia merupakan revolusi terbaru dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.VIVIX boleh membantu :-

- Memperbaiki DNA. Setiap masa, tubuh kita akan mengalami kerosakan pada DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita serta melambatkan proses tersebut.

- Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga, Dengan ini ia akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh kita.


- Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita merasa kesakitan pada badan kita, ingatan pula semakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Ni jadual yang membuat perbandingan antara Vivix, MonaVie, Tahitan Noni dan Xango Juice... cuba anda lihat bagaimana hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day)Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC).Bak kata pepatah "Hanya jauhari mengenal manikam".. dan hanya yg tahu erti nilai wang...akan memilih intan bukannya kaca... Vivix - Value for money


"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Bukan sahaja baik untuk kesihatan, malah ia juga adalah tonik anti - penuaan
GOLONGAN YANG AMAT MEMERLUKAN VIVIX :
1) Pesakit Diabetes
2) Arthiritis
3) Pesakit Gout
4) Pesakit Cancer yg telah menjalani kemoterapi
5) Orang yg rabun mata - perlukan antioksidan yang tinggi
5) Ibu dan bapa yang sibuk bekerja seharian menguruskan anak-anak dan tanggungjawab
6) Golongan yg mementingkan kesihatan badan yg maksimum
7) Atlit atau yg aktif bersukan
8) Anti Penuaan
Senang cerita , kalau anda jenis malas nak makan banyak2 vitamin, boleh ambil Vivix Shaklee ini .. 1 botol Vivix ni sangat sesuai untuk semua masalah dan penyakit. Complete untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN . Dah tak perlu ambil vitamin lain dah ... Hanya 1 sudu teh sahaje dalam sehari ... 


gambar pada tahun 2004Beliau merupakan bekas pembaca berita NTV , sekarang telah bergelar MASTER di Shaklee , Dia adalah MASTER Law Chu Hian.

Gambar kiri pada 8 tahun lepas dan kanan yang terkini .. . Beliau dulu penghidap kanser dan lihat lah sekarang ..

Beliau mengambil makanan tambahan Shaklee iaitu Vivix .

Vivix , satu-satunya tonic yang dapat membaik pulih sehingga ke DNA manusia

Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menentukan.

Pesakit KANSER , Vivix ini ikthiar untuk anda ...

credit to : http://www.vitamin4kesihatan.com

Jika berminat untuk mendapatkannya, boleh hubungi kami untuk konsultasi & harga istimewa: :

Vitamin Harian
SID : 1080263 
 PM: http://www.facebook.com/messages/Nurrul-Vitamin-Shope 
 Blog: www.vitaminharian.com
 Email: admin@vitaminharian.com 
 Call/SMS/WhatsApp: 012-5315957 / 017-2678902
 COD Area: Ipoh & Batu Gajah