SET KESUBURAN SHAKLEE : SEX BOOSTER YANG TERLARIS

Set Kesuburan Shaklee : Sex Booster yang Terlaris
Sex booster ini sangat membantu dalam kesuburan wanita dan lelaki tidak mengira usia terutamanya yang sudah berkahwin (18 tahun keatas) secara semulajadi. Ianya tiada kesan sampingan kesan yang buruk kepada wanita mahupun lelaki. Ianya membantu kesuburan, dan juga kesihatan serta kecantikan seseorang itu jika mengamalkannya secara konsisten.

Jika anda tidak memperolehi zuriat setelah beberapa tahun berkahwin, inilah masanya yang amat sesuai sesuai untuk anda mencuba dan menyediakan diri untuk menerima orang baru dalam kehidupan suami isteri. Tidak ketinggalan juga kepada bakal pengantin dan kepada mereka yang baru sahaja mendirikan rumah tangga. 

Ramai yang telah mencubanya dan berjaya memperolehi zuriat dalam masa beberapa bulan setelah mencuba set ini, saya amatlah berbesar hati untuk berkongsi tips2 dan cara makan yang betul supaya kejayaan itu milik anda semua.

Apakah yang terkandung didalam set kesuburan ini?
1
Set Vitamin Asas
1) Vitalea
Mengandungi 19 vitamin dan mineral untuk nutrisi badan
2) B-kompleks yg mengandungi asid folik
Penting utk pembentukan dan perkembangan fetus
3) Vitamin C
Meninggikan imuniti badan
2
Vitamin yang berkaitan dengan   kesuburan
4) Vitamin E
Menyuburkan sel2 dan organ reproduksi lelaki dan wanita
5) Zink


 Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina. Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone dan memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid).
6) GLA
(Mengandungi vitamin E) : Membantu menstabilkan hormon
7) Alfalfa
Sangat baik diamalkan oleh wanita, membantu atasi masalah keputihan, masalah haid yang tidak teratur atau senggugut/ sakit pinggang yang melampau tatkala di datangi haid (makan alfalfa bersama kalsium), dan turut membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti Kacip Fatimah).
3
Pemakanan Seimbang
8) Meal Shake
Mengandungi protein dan mineral-mineral penting dalam tubuhCara Pemakanan Supplement:
 Untuk Suami :
·         Optimum : Set B, Vit E dan Zinc                                                                                                 ·         Minimum / set budget : Vit E dan Zinc
Untuk Isteri :

·         Optimum : Set B, Vit E / GLA                                                                                                   ·         Minimum / set budget : Alfalfa, GLA, Bcomp dan Vit E                                                             ·         Mealshake dan ESP diambil setiap pagi sebagai sarapan pagi

credit to : http://www.pakaritamin.com

Jika berminat untuk mendapatkannya, boleh hubungi kami untuk konsultasi & harga istimewa: :

Vitamin Harian
SID : 1080263 
 PM: http://www.facebook.com/messages/Nurrul-Vitamin-Shope 
 Blog: www.vitaminharian.com
 Email: admin@vitaminharian.com 
 Call/SMS/WhatsApp: 012-5315957 / 017-2678902
 COD Area: Ipoh & Batu Gajah