SET TURUNKAN BERAT BADAN SHAKLEE - SET KURUSKAN BADAN TERBUKTI BERKESANSet Kuruskan Badan Yang Terbukti Berkesan Dan Semulajadi

Kombinasi terbaik untuk membantu menurunkan berat badan secara sihat dan semulajadi. Berikut adalah sebab mengapa perlu kita membeli set kuruskan badan shaklee berbanding set kuruskan badan yang sedia anda jumpai di mana-mana pasaraya giant, mydin, the store, tesco dan sebagainya. .

    Tiada hormon
    Tiada dadah
Produk HALALAN TAYYIBAN
Tiada bahan sintetik
Biar lambat proses kurus namun keputusan kekal lansing
Tiada kesan sampingan.-utk kurus dengan semulajadi
Rasa kenyang walaupun kalori makanan kurang diambil


set turun berat badan shaklee picture


Kenapa perlu detox?
Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Ramai yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan sukar untuk menyerap nutrient yang diambil daripada supplement atau diet harian.

Susunan terbaik dari Herblax,  Alfalfa. Herblax TIDAK DIGALAKKAN untuk IBU MENYUSU jika diambil harian. Jadi, cara pemakanan perlu diubahsuai untuk ibu yang menyusukan anak 2 hingga 3 kali seminggu .

Diet yang berjaya bukan bermakna “SAYA TURUN BERAT 10KG DALAM SEBULAN”. Itu sebenarnya diet paling tak berjaya. Boleh dikatakan Diet tersebut akan menyebabkan berat badan akan bertambah semula. Ia juga selalu disebut gejala Yo-Yo.

Kenapa Lecithin perlukan Produk Detox ?
Lecithin fungsinya hanya untuk memecahkan lemak berlebihan badan dan memerlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar dari badan. Oleh itu, pengambilan lecithin dengan kombinasi produk di atas adalah di syorkan.

Kepentingan Protein?
Protein penting untuk pelihara otot dalam badan. Anda tahu atau tidak ada orang yang berat badan turun tapi badan menggeleber. Orang seperti ini, berat badan yang turun itu bukanlah berat badan (lemak) tapi kehilangan otot. Otot penting untuk tingkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak. Oleh itu jika di lihat fakta tentang Cinch Shake, antara saranan yang ditekankan adalah pemeliharaan otot semasa diet.

Untuk Ibu menyusu, disarankan pengambilan ESP ( Energizing Soy Protein) daripada Cinch Shake kerana kalori cinch sangat rendah dan dikhuatiri membantutkan pertumbuhan bayi.

Jadi, perlukah saya ambil kesemua produk?
TERBAIK adalah ambil semua tapi kita faham yang ada alami masalah bajet. Untuk mereka ini, boleh mulakan samada dengan herb-lax+lecithin atau alfalfa+lecithin dulu. Selepas berat badan mula turun, bolehlah tambah protein.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

credit to : http://shainahealthshop.blogspot.com


Vitamin Harian
FB Personal: Mohd Nazrul Zainal Abidin / Faziana Zolkepli
Call/SMS/WhatsApp : 012-5315957 / 017-2678902