SET MENYUSU SHAKLEE BUAT IBU BEKERJA DENGAN TENANG

Set Menyusu Shaklee yang SUPER POPULAR !!!

Cara menyusu yang popular yang membantu para ibu. 

Shaina shop euphoria set picture

1) Set Eu Four Pack (Vitamin Asas Penyusuan dengan Kalsium)

Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami kekurangan susu ketika haid. Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, dan Kalsium, Alternatif kepada Set B untuk ibu yang bermasalah dengan Alfalfa. Sesuai untuk ibu-ibu yang
alah kepada laktosa dan tidak minum susu. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D serta mineral lain.


2) SET B

Untuk ibu yang normal iaitu tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susu ibu dengan zat dan nutrisi. Apa kandungan dalam Set B ? Vitalea with iron formula, Vitamin B, Vitamin C dan Alfalfa. Memang khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vitamin C fokus pada imun sistem, Vitalea bertujuan untuk merangsang pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh, manakala Alfalfa sebagai perangsang demi membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.

3) SET E

Set E lebih kepada ibu yang mempunyai kekangan untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D. Set E ialah set B ditambah dengan Ostematrix. Siapa yang perlu set ini? Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set ini membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil. Walaubagaimanapun, Set B + ESP juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat serta bayi mudah lapar.

4) SET TRIPPLE M (3M) - SUPER LARIS!! 

Set ini mengandungi Set B ,ESP dan Ostematrix. Siapa yang perlukan set ini?
* Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan
* Si ibu yang nak mula menyimpan stok
* Si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam
* Si ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.

* Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3 Liter sehari. Maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan.


credit to : http://shainahealthshop.blogspot.com/

Jika berminat untuk mendapatkannya, boleh hubungi kami untuk konsultasi & harga istimewa: :

Vitamin Harian
SID : 1080263 
 PM: http://www.facebook.com/messages/Nurrul-Vitamin-Shope 
 Blog: www.vitaminharian.com
 Email: admin@vitaminharian.com 
 Call/SMS/WhatsApp: 012-5315957 / 017-2678902
 COD Area: Ipoh & Batu Gajah
Enhanced by Zemanta